Cum poţi rămâne fără blog în câteva secunde

5 Apr

Astăzi am găsit o potenţială strategie de îmbogăţire. Se numeste Waz**B (de ce am ortografiat aşa, veti afla pe parcurs).

Cineva a avut ideea de a crea un adversar al celebrului Google, Facebook sau Yahoo. Si se pare ca va reusi, deoarece a strâns într-un timp foarte scurt cel puţin 5 milioane de utilizatori. Va intebati cum au reusit atat de repede sa „vrajeasca” atata lume. Simplu. Au afirmat că vor împărţi profitul cu utilizatorii care îşi fac cont până pe 9 aprilie şi îşi invită prietenii (mai multi prieteni, procent din castiguri mai mare).

Ei bine, această iniţiativă i-a speriat pe deţinătorii actuali ai caşcavalului, aceştia încercând prin orice mijloace să împiedice propagarea informaţiei. Mi-am făcut cont, aşa pentru a face o probă (neavând nimic de pierdut) şi am încercat să postez pe facebook link-ul pentru inscriere. Nu mi-a permis.

Am publicat o postare pe wordpress. Şi aici surpriză!:D

Întâi, link-urile nu puteau fi accesate direct. Doi, primesc un mesaj de la wordpress în care mi se comunica ştergerea contului. Ups, alertă de grad 1. Am salvat repede o copie a blogului, şi mi-am făcut altul. Totuşi, le-am dat mesaj celor de la wordpress în care le explicam că a fost o greşeală şi că îi rog să-mi înapoieze contul, în schimbul eliminării postării cu pricina.

Au fost de acord. Am şters postarea şi mi-am recăpătat blogul. Am ortografiat incomplet numele, pentru a nu se sesiza iarăşi.

De asemenea, nici Yahoo n-a rămas nepăsător în faţa pericolului de a-şi diminua profitul, aşa că mail-urile de activare a contului pe Waz**b nu mai ajung niciodată la destinaţie. Initial nu au fost probleme, insa cum treaba s-a ingrosat, nu-si mai permit s-o propage.

Toată această harababură mi-a lăsat câteva impresii:

1. Cineva câştigă bani serioşi de pe urma utilizatorilor (nu că ar fi o noutate)

2. Concurenţa e foarte mare

3. Wazz**b este o initiativa serioasa, nu o alta activitate de tip SCAM (asa se explica aversiunea fata de propagarea libera a informatiei)

 

Mult succes celor care vor sa incerce!

 

 

 

 

 

3 răspunsuri to “Cum poţi rămâne fără blog în câteva secunde”

  1. Luna patrata 8 Aprilie 2012 la 12:24 #

    Hmmm, daca e de sters contul prefer sa fac eu asta cand voi crede ca e cazul, nu altcineva. 😀

  2. alexbodoli 8 Aprilie 2012 la 11:13 #

    Cine-ar fi bănuit că toţi s-au aliat împotriva noului rival…o sa vă ţin la curent cu evoluţia acestei reţele:)

  3. ratzone 7 Aprilie 2012 la 9:46 #

    nu stiu daca mai incearca cineva, ca fie ca vrem sau nu sa acceptam, cu totii avem nevoie de conturile noastre si nu le am da pe niste banuti:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: